tirsdag 31. mars 2009

STM sang #7


Ja da var vi kommet til april, og den første sangen denne måneden. En kjempekul sang, med flere muligheter! Jeg fikk faktisk lagd to bidrag denne gangen! jeg ble så inspirert av teksten! Og ikke minst av sponsoren vår denne måneden!! PRIMA!! Elsker jo alle produktene deres, så dette var gøy!! På den første, "du er full av kjempesjarm" har jeg scrappet på bølgepapp uten et eneste mønsterark! Det var såå gøy, og jeg ble kjempefornøyd! Ugle fra maya road, thickers og masse stæsj fra PRIMA!!


På den andre, "han er i kjempeform", har jeg også brukt bølgepapp som basis, digger det, må bare takke Monika for masse inspirasjon der!! Hun lager så masse nydelig!! Papir og tall fra PRIMA. Andre bokstaver er fra litt forskjellige produsenter. Bildet er av min bestefar som gikk Birkebeinerrennet for første gang i år.






Så kast deg med på utfordringa, les teksten og se på musikkvideoen, den er såå morsom og du blir i godt humør i lang tid etterpå! :) Og du kan vinne en FLOTT premie fra Trel denne gangen!

fredag 27. mars 2009

Helt i 100!

På et koselig treff i går fikk jeg scrappet hele 2 Loer!! Ikke verst! Jeg kan bare vise frem den ene så lenge, det ble en LO av Lucas som for første gang fikk leke med ei balje med vann. Arkene er fra bo bunny og bokstavene er thickers. bradsen med bilde av Lucas er lagd med bradsmaker fra Chatterbox, kjøpte den på bikuben i helga, og ELSKER den!!!





Spør hvis du lurer på noe!! :)

onsdag 18. mars 2009

Lykken er...

...å være russ! Sang #6 hos oss i Scrapping the Music - på norsk er "Lykken er" med Hanne Krogh. Dette er en UTROLIG scrappbar sang man kan velge og vrake i flotte titler!! Denne måneden ble vi i DT sponset av Sweet spuds, og vi fikk et fargerikt kit hver!
Jeg valgte å bruke strofa # Lykken er å være russ" med bilde av broren min og russegjengen han på 17 mai i forfjor.



Jeg har brukt ark og minibokstaver fra Sweet spuds, mesh, thickers, og floss.

Fristen på denne utfordringa går ut 6 april, så du har god tid til å slenge deg med! Vi har en flott premie til vinneren fra Unik hobby

fredag 13. mars 2009

STM bonus utfordring!



I dag ble det lagt ut en ny bonusutfordring hos oss i STM-bloggen, scrapp en vårsang!
Vi i designteamet fikk hvert vårt kit fra Scrap Club som vi skulle bruke, og for et kit!!! Det var kjempefint med masse ark og stæsj, midt i blinken for denne utfordringa!

Bildene jeg scrappet er noen år gamle nå, det er meg og Thomas på en gåtur i Løtensområdet... vi er ikke helt sikre på akkurat hvor vi var hele tiden, men turen var kjempefin alikevel! :) Utenom kitet har jeg brukt blomster fra Prima, chipboardkvist fra maya road og thikers.

Sleng deg med, vi har så klart en flott premie denne gangen også!!

søndag 8. mars 2009

bursdagskort og et hverdagsglimt!







Bestemor ble 83 år forrige onsdag, og i den anledning lagde jeg er kort som hun kunne ha på hylla med bilder av seg og oldebarna! Det ble veldig godt motatt! Er så oselig da noen setter pris på det du har lagd til dem!! (Selv om jeg måtte repetere det minst 5 ganger mes jeg var der, hehe..)






Siden dete r så ruskevær her i dag, så fristet det ikke å gå ut i snøen med lucas, så da måtte vi finne på noe inne i stedet. Å leke med vann var jo kjempegøy!! Det er første gang han har fått det, og det blir ikke den siste!!




onsdag 4. mars 2009

Scrapping the music, sang nr 5!!

Da er dagen her, dagen for en ny sang, ny utfordring på scrapping the music.

Denne gangen er det Halvdan Sivertsen med Sommerfuggel i vinterland. En nydelig sang! Jeg valgte meg #du ga meg et smil" og jeg har scrappet et bilde av meg og niesa mi på dåpsdagen hennes. Hun var i en periode litt redd meg, (veldig kjedelig!!) men det gikk heldigvis over! Nå er vi bare govenner!!

Vi i Designteamet ble sponset av Sweetspuds denne måneden, en veldig fargerik pakke som var litt av en utfordring for meg!! :) Jeg har brukt papir, bokstaver og bånd fra pakka.
Ellers har jeg brukt chipboardhjerte fra MF, blomst fra prima, chipboardsvirvl fra Maya Road og thickers.

Det er så greit å få hjelp til tittel på Loene, for det syns jeg er det vanskeligste på hele siden, så hvis du er som meg, kast deg med på utfordringene våre!! Vi har to stk gående nå, sang 4, "Ut mot havet", en VEEELDIG scrappbar sang, og sang 5, "Sommerfuggel i vinterland".